SPREMILI 50 MILIONA: Tobždije pojačavaju odbranu iz Bundeslige (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2021, 12:30

SPREMILI 50 MILIONA: Tobždije pojačavaju odbranu iz Bundeslige (FOTO)

Ni to možda neće biti dovoljno.

Odbrana Arsenala već godinama u nazad predstavlja ozbiljnu boljku Todbžija zbog čega klub iz Londona ima na listi želja nekoliko defanzivaca koje bi rado video u svojim redovima.

Među njima se ističe Ibrahim Konate iz Lajpciga makar prema pisanju medija sa Ostrva. Arsenal je spreman da za štopera Lajpciga izdvoji čak 50 miliona evra, a već su u toku pregovori. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

𝐀𝐫𝐬𝐞𝐧𝐚𝐥 𝐡𝐚𝐯𝐞 𝐡𝐞𝐥𝐝 𝐭𝐚𝐥𝐤𝐬 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐬𝐢𝐠𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐑𝐁 𝐋𝐞𝐢𝐩𝐳𝐢𝐠 𝐬𝐭𝐚𝐫, 𝐆𝐮𝐧𝐧𝐞𝐫𝐬 𝐜𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐝𝐨 𝐝𝐞𝐚𝐥 𝐚𝐫𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 €𝟓𝟎𝐌 𝐦𝐚𝐫𝐤

Arsenal are interested in signing RB Leipzig centre-back Ibrahima Konate, via https://t.co/QoY1vo7RCx pic.twitter.com/dTJ2P4ZHjP

— ™️Cappuccino☕️ (@DCappuccino7) March 9, 2021

Prštalo je u prvom meču osmine finala Lige šampiona Sevilja – Dortmund (2:3), a nešto slično očekuje se večeras (21.00) u Dortmundu – Španci nemaju šta da izgube, moraju da krenu u ofanzivu, a Dortmund je jedna od napadački najpotentnijih ekipa u Evropi. Kvota na GG3+ je 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dortmund – Sevilja.

Ostaje dilema da li 21- godišnji Francuz želi uopšte da napusti Lajpcig, tačnije da li želi da zameni Budesligu Premijer ligom, odnosno neizvesnošću da li će Arsenal uopšte igrati u nekom od evropskih takmičenja u narednoj sezoni, pošto tim menadžera Miela Artete trnutno u Engleskoj zauzima 10. poziciju u šampionatu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.