SP London 2017: Teodora 75. u maratonu

Izvor: SandzakPress.net, 07.Avg.2017, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SP London 2017: Teodora 75. u maratonu

Atletičarka Novog Pazara i reprezentativka Srbije Teodora Simović zauzela je danas 75. u ženskoj maratonskoj trci na Svetskom prvenstvu u Londonu. U konkurenciji 91 atletičarke, od kojih su 78 stigle do cilja, Simović je ostvarila vreme od dva časa, 59 minuta i jedne sekunde. Pobedila je Rouz Čelimo iz Bahreina sa dva časa, 27 minuta i 11 sekundi, drugoplasirana Edna Ngeringvoni Kiplagat iz Kenije bila je sedam sekundi sporija, kao i Ejmi Kreg iz SAD na trećem mestu. (rtvnp)
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Čelimo svetska šampionka u maratonu

Izvor: RTS, 08.Avg.2017, 00:16

Reprezentativka Bahreina Rouz Čelimo osvojila je titulu šampiona sveta u maratonu u Londonu. . .Čelimo, inače rođena Kenijka, trku je završila za dva sata, 27 minuta i 11 sekundi, te je tako Bahreinu donela prvo zlato...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.