ŠOK! Baka dobila TRI MILIONA din na lotou, a onda postala najveći KRIMINALAC na svetu

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 18:37

ŠOK! Baka dobila TRI MILIONA din na lotou, a onda postala najveći KRIMINALAC na svetu

Penzionerka preživela pakao zbog dobitka na lotou
Britanska penzionerka Amelija Barnham je nekoliko puta dobila na lutriji. Multinacionalni operater lutrije je zbog toga angažovao istražitelje da provere 69-godišnjakinju iz Londona, a ona kaže kako se zbog toga oseća kao kriminalac.
Amelija Barnham je u prošlosti osvojila nekoliko novčanih iznosa u ukupnoj vrednosti od 23.600 funti (nešto više od tri miliona dinara) i trošila je 60 funti (oko osam hiljada dinara) nedeljno na srećke.
Amelija Barnham je u prošlosti osvojila nekoliko novčanih iznosa u ukupnoj vrednosti od 23.600 funti (nešto više od tri miliona dinara) i trošila je 60 funti (oko osam hiljada dinara) nedeljno...
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.