ŠOJGU POZVAN U LONDON, UPUĆENI KOMPLIMENTI RUSIJI! Britanci nešto opasno mute, šta se krije iza ovog čudnog poteza?

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2022, 22:29

ŠOJGU POZVAN U LONDON, UPUĆENI KOMPLIMENTI RUSIJI! Britanci nešto opasno mute, šta se krije iza ovog čudnog poteza?

Britanski kolega često igra toplo-hladno

Ministar odbrane Velike Britanije Ben Volas, tokom izlaganja u parlamentu, pozvao je ruskog kolegu Sergeja Šojgu da poseti London.

- Danas ću uputiti ruskom kolegi Sergeju Šojgu poziv da poseti London u narednim nedeljama. Spremni smo da razmatramo pitanja koja se tiču opšte bezbednosti i da vodimo razgovore u pozitivnom duhu - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Volas.

On je naveo da Rusija, po broju Oružanih snaga, zauzima prvo mesto među svim evropskim državama.

- Njena istorija zaslužuje da se njom ponose. Rusija je nuklearna sila i ona ne bi trebalo da se boji NATO-a, Ukrajine ili drugih zemalja koje teže mirnom životu na teritoriji Evrope - rekao je Volas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.