SKARLET JOHANSON U ČAST SERŽA GENSBURA

Izvor: Kurir, 06.Sep.2011, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKARLET JOHANSON U ČAST SERŽA GENSBURA

LONDON - Holivudska glumica Skarlet Johanson snimila je pesmu za album u čast francuskog pevača i glumca Serža Gensbura, koji je umro pre 20 godina.

Album obrada Gensburovih hitova objaviće pevačev sin Lulu, sa kojim je Skarlet Johanson snimila duet, obradu pesme "Bonnie and Clyde" koju su prvi snimili Serž Gensbur i Brižit Bardo.

Album "From Gainsbourg to Lulu" biće objavljen u novembru. Skarlet Johanson peva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na engleskom, a Lulu Gensbur na francuskom jeziku.

Holivudska glumica je 2008. objavila album obrada pesama Toma Vejtsa pod nazivom "Anywhere I Lay My Head". Glumica je godinu dana kasnije objavila album sa Pitom Jornom "Break Up".

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skarlet Johanson obradila pesmu Serža Gensbura

Izvor: Blic, 06.Sep.2011

Holivudska glumica Skarlet Johanson snimila je pesmu za album u čast francuskog pevača i glumca Serža Gensbura. ..Album obrada Gensburovih hitova objaviće pevačev sin Lulu, sa kojim..je Skarlet snimila duet, obradu pesme "Bonnie and Clyde" koju su prvi snimili Serž Gensbur i Brižit Bardo...Album...

Nastavak na Blic...

Skarlet Johanson "preradila" Brižit Bardo (VIDEO)

Izvor: S media, 06.Sep.2011

Holivudska glumica Skarlet Johanson preradila je pesmu "Boni i Klajd" iz 1968. godine koju su u originalu pevali Brižit Bardo i Serž Gensbur...Skarlet Johanson snimila je spot za pesmu "Boni i Klajd" u kom izgleda senzualno poput holivudske dive iz 60-ih. Pesma je obrada francuskog hita iz 1968. godine...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.