SKANDAL U LONDONU: Besni Ljoris se ZALETEO na Sona, a onda su se UMEŠALI svi igrači Totenhema (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 23:18

SKANDAL U LONDONU: Besni Ljoris se ZALETEO na Sona, a onda su se UMEŠALI svi igrači Totenhema (VIDEO)

Nespretan potez odlučio pobednika.

U poslednjem meču 33. kola Premijer lige, Totenhem je u Londonu pobedio Everton 1:0. Jedini (auto)gol postignut je u 24. minutu, kada je Majkl Kin neoprezno intervenisao, lopta ga je u bloku pogodila, promenila smer i nadmudrila golmana Karamela Pikforda.

Susret je, ipak, ostao u sencui "obračuna" čuvara mreže Pevaca Uga Ljorisa i korejskog reprezentativca Hjong Min Sona. Kapiten domaćina nije bio zadovoljan načinom na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji se Son ponašao u pojedinim situacijama, pa je poželeo da se obračuna sa njim.

Hugo Lloris & Son clashing with each other at half-time 😳 pic.twitter.com/jjVeKy36AR

— Football Daily (@footballdaily) July 6, 2020

Ratoborno se Francuz zaleteo na saigrača, ali su ostali fudbaleri u belim dresovima intervenisali i sprečili ozbiljniji sukob.

Inače, ovo je drugi put ove sezone da igrači Totenhema prave probleme posle sudijskog zvižduka. Podsetimo, Erik Dajer se pre nekoliko meseci potukao sa navijačem po završetku meča, zbog čega je kasnije bio suspendovan.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska sportska novinarka Kjara Đufrida.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.