SKANDAL! ACU BULIĆA ŽENA ČEKA U LONDONU? Nema ništa od veze sa Anom - Sve je zarad marketinga?

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:24

SKANDAL! ACU BULIĆA ŽENA ČEKA U LONDONU? Nema ništa od veze sa Anom - Sve je zarad marketinga?

Šok nad šokovima!

Tokom emisije "Narod pita" u kojoj su gostovali Ivan Marinković i Anita Stanojlović, povela se tema oko pomirenja Ace Bulića i Ane Ćurčić.

Ono što je bilo sporno je Acin još uvek zvaničan brak sa suprugom koja živi u Londonu.

- Za Ivana imam pitanje, tebi svaka čast, ali tebe je Goca ljuljala kao malo vode na dlanu. Ja sam zaljubljen u Anu i pišem knjigu o njoj - pričao je gledalac.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Samo mi reci naziv: "Zbogom pukovniče"?! - pitao je Ivan.

- Knjiga je još malo gotova...Žena se voli i poštuje, moraš da shvatiš, žena je najlepši cvet Republike Srbije, voli se i poštuje. Čovek ima ženu u Engleskoj, kakav momak, pusti tog Acu čoveka na miru, čovek ima ženu koja ga čeka u Engleskoj. Ja njemu mogu da zahvalim što je čuva - rekao je gledalac.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.