SERIJA EKSPLOZIJA ODJEKUJE LONDONOM: Evakuisana zgrada suda Old Bejli! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 14:13

SERIJA EKSPLOZIJA ODJEKUJE LONDONOM: Evakuisana zgrada suda Old Bejli! (VIDEO)

Gust crni dim izbija iz zgrade pored suda.

Serija eksplozija odjeknula je Londonom, a gust crni dim izbija iz zgrade pored suda Old Bejli.

Prijavljeno je i nekoliko nestanka struje u obližnjim zgradama, a spasilačke službe pohrlile su odmah na lice mesta. Na terenu je sedam vatrogasnih vozila i oko 50 vatrogasaca.

Londonska vatrogasna brigada je u saopštenju navela da "vatrogasci trenutno reaguju na izveštaje o dimu koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazi iz zgrade u Vorvik Lejnu".

Series of explosions heard from building next to Old Bailey for about 10 minutes before smoke emerges. Many buildings seem to have suffered power cuts. pic.twitter.com/GPnCs9cWAJ

— David Brown (@DavidhBrown) February 7, 2024

Svedok koji je tvitovao snimak incidenta napisao je na platformi X: "Serija eksplozija se čula iz zgrade pored Old Bejlija oko 10 minuta pre nego što se pojavio dim. Čini se da je u mnogim zgradama nestala struja."
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.