SEOBA: Čelsi prodaje OVIH 15 fudbalera, odlazi i velika zvezda

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2023, 11:04

SEOBA: Čelsi prodaje OVIH 15 fudbalera, odlazi i velika zvezda

Velike promene u klubu iz Londona.

Portugalski fudbaler Žoao Feliks neće naredne sezone igrati za Čelsi, pošto je novi menadžer londonskog kluba Maurisio Poketino odlučio da portugalskog fudbalera vrati u madridski Atletiko.

Feliks je početkom godine stigao iz Atletika u Čelsi na pozajmicu do kraja sezone. Rukovodstvo "plavaca" je imalo mogućnost otkupa ugovora, ali je Poketino odbacio mogućnost nastavka saradnje sa portugalskim fudbalerom, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je postigao četiri gola na 20 mečeva za Čelsi.

Feliks je karijeru počeo u ekipi Benfike, a u Atletiko je prešao 2019. godine. On ima ugovor sa madridskim klubom do juna 2027.

Britanski mediji navode da je Poketino počeo sa rekonstrukcijom Čelsija, koji je sezonu u Premijer ligi završio na 12. mestu na tabeli. Argentinski stručnjak želi da u letnjem prelaznom roku angažuje kvalitetnog golmana, igrača sredine terena i napadača, a planira da se odrekne najmanje 15 igrača za koje smatra da će dobiti 320 miliona evra.

Čelsi želi pored Žoaa Feliksa u narednoj sezoni ne računa ni na Kristijana Pulišića, Matea Kovačića, Hakima Ziješa, N'Golo Kantea, Kalidu Kulibalija, Pjer-Emerika Obamejanga, Cezara Azpilikuetu, Denisa Zakariju, Kaluma Hadson-Odoija, Mejsona Maunta, Konora Galagera, Trevo Kalobaha i Rubena Loftus-Čika.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.