SENZACIJA NA MASTERSU U LONDONU: Japanac ŠOKIRAO Federera! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SENZACIJA NA MASTERSU U LONDONU: Japanac ŠOKIRAO Federera! (FOTO)

Kompletirano prvo kolo "B" grupe.

Ako je na otvaranju završnog Mastersa u Londonu trijumf Kevina Andersona nad Dominikom Timom predstavljao malo iznenađenje, onda je trijumf Keija Nišikorija protiv Rodžera Federera senzacija.

Japanski teniser savladao je lako u dva seta favorizovanog Švajcarca i rezultatom 2:0 (7:6 (7:4), 6:3) zaseo na čelo "B" grupe.

FED KUP: Čehinje SRUŠILE Amerikanke i popele se na tron SVETA (FOTO)

LUDNICA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NA BOMBONJERI! Remi Boke i Rivera posle velike DRAME, odluka o ŠAMPIONU Južne Amerike pada u revanšu! (VIDEO)

BLIŽI SE KONAČNI OBRAČUN U 2018. GODINI! Novak o Londonu i TAJNI uspeha (FOTO)

U prvom setu rivali su sigurno odolevali jedan drugom, pa je pobednika odlučivao taj-brejk. Isti tempo je nastavljen i u njemu, da bi zatim Nišikori dvaput zaredom oduzeo servis Federeru za ubedljivih 4:1, a potom iskoristio četvrtu set loptu za konačnih 7:4. Uspeo je Rodžer da se približi na 6:4, ali mu to nije pomoglo da izbegne gubitak ovog dela igre.

Japanac je posustao, pa je na startu drugog seta dozvolio Federeru da ga brejkne, a zatim u sledećem gemu uzvratio ribrejkom. Borba se vodila do šestog gema, kada je Kei ponovo iznenadio Rodžera, oduzevši mu servis sa 4:2, da bi kasnije čuvao svoj servis i stigao do velike pobede od 6:3.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.