SEDAM PLUS U LONDONSKOM DERBIJU: Kristal Palas razbio Čekićare i obezbedio opstanak

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 16:34

SEDAM PLUS U LONDONSKOM DERBIJU: Kristal Palas razbio Čekićare i obezbedio opstanak

Spektakl.

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su Vest Hem rezultatom 4:3 (3:2), u prvom meču 34. kola Premijer lige i praktično obezbedili opstanak dok će Čekićari morati još uvek da birnu oko očuvanja statusa.

Malo ko je očekiva čak sedam golova i spektakularan fudbal na "Selhurst parku" u ranim popodnevnim časovima.

Tomaš Suček doneo je prednost Vest Hemu u devetom minutu, a onda je krenuo uragan Kristal Palasa. Izjednačio je Aju u 15, a Zaha >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 20. minutu doneo preokret.

Za 3:1 se pobrinuo Šlup u 30, da bi pet minuta kasnije Antonio smanjio na 3:2. Na 4:2 povisio je Eze iz penala u 66. minutu, da bi Agerd dao nadu gostima da mogu do boda.

Usledio je dramtaičan finiš, ali se rezultat nije promenio.

"Preuzmi besplatno - bonus za sportsko klađenje 1.000 RSD"
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.