SAVO PRED MANČESTER: Proći ćemo kao Zvezda u Londonu ako...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAVO PRED MANČESTER: Proći ćemo kao Zvezda u Londonu ako...

Meč u Humskoj je na programu u četvrtak.

Analitičlar engleskog Skaj sporta Čarli Nikolas prognozirao je da će Totenhem pobediti Crvenu zvezdu u Ligi šampiona sa 3:0, a da će Partizan i Mančester junajted remizirati u Ligi Evrope rezultatom 1:1.

Trener crno-belih savo Milošević je uoči meča u Beogradu sa “crvenim đavolima” upitan da prokomentariše Nikolasovu analizu.

- Lako je njemu da priča (smeh). Ne možemo sebi da dozvolimo luksuz da tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lako pričamo. Videli ste sinoć utakmicu Totenhema i Zvezde i videli ste kolika je to razlika. Mi ćemo se sutra sresti sa jako sličnim problemima. Daćemo 100 odsto i videćemo zašta će to biti dovoljno. Ako budemo razmišljali kao Čarli, proći ćemo isto kao Zvezda – jasan je Milošević.

Novinare je zanimalo da li Partizan na domaćem terenu može da pokaže da je tvrd orah kao što je prošle godine Crvena zvezda to potvrdila protiv Liverpula i slavila sa 2:0.

- Po našem sastavu videćete da ne menjamo ništa u odnosu na prethodne mesece. Poštujemo Mančester, ali nemamo strah. Ono sto je Zvezda uradila prošle godone protiv Liverpula se svodi u nivo čuda, ali znate da se čuda dešavaju jako retko. Najbitnije je da mi posle utakmice ne žalimo ni za čim – konstatovao je Milošević.

Crno-beli dočekuju engleskog velikana u četvrtak od 18.55 časova na stadionu u Humskoj.

BONUS GALERIJA

Pogledajte slike srpske odbojkašice, Milice Tasić.

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Jul 20, 2019 at 10:07am PDT

Mowgli 🐒 @slow_peno

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Jul 13, 2019 at 9:06am PDT

👅

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Feb 22, 2018 at 12:30pm PST

🌺

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Oct 3, 2018 at 9:55am PDT

#white 🤪

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Aug 20, 2018 at 7:19am PDT

🔀

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Apr 20, 2018 at 7:06am PDT

A post shared by TASIĆ MILICA (@milicatasic12) on Dec 1, 2017 at 8:00am PST
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.