Ryanair planira četiri linije iz Tivta

Izvor: SEEbiz.eu, 19.Dec.2018, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ryanair planira četiri linije iz Tivta

PODGORICA - Irski niskotarifni avioprevoznik Ryanair od 2013. posluje u Crnoj Gori, nakon dvije godine pregovora sa crnogorskom Vladom oko uslova, i u prvih pet godina poslovanja su, kažu, veoma zadovoljni.

"Vrlo smo zadovoljni svojim podgoričkim operacijama, koje i dalje daju snažne performanse", naveli su iz kompanije.

Ove godine su iz Podgorice najavili nove linije prema Štutgartu i Bolonji od aprila naredne godine, čime će broj letova iz Podgorice porasti na >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << sedam, od čega je jedna sezonska.

Iz kompanije su najavili da razmatraju i uvođenje linija iz Tivta, i to prema Londonu, Milanu, Štokholmu i Barseloni, ali te planove za sada ometa nedostatak državnih podsticaja, piše Ex Yu Aviation News.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.