Izvor: RTV 5, 09.Apr.2012, 00:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši putuju u London!

Rukometna reprezentacija Srbije igraće na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je na kvalifikacionom turniru u Alikanteu osvojila drugo mesto, iza selekcije domaćina Španije.
Naš nacionalni tim je do još jednog velikog uspeha došao ubedjlivim trijumfom nad Alžirom 26:18, ali i zahvaljujući pobedi Španije u duelu sa Poljskom (33:22) .
Izabranici Veselina Vukovića su opravdali ulogu favorita u meču sa "autsajderom" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << Alžirom, a pitanje pobednika rešeno je već posle prvog poluvremena, kada je naš tim vodio sa pet golova razlike (15:10).
"Orlovi" su u nastavku uvećali prednost  i rutinski priveli meč kraju.
Uz odličnog golmana Darka Stanića, koji je meč završio sa 14 odbrana, najraspoloženiji su bili Marko Vujin sa šest i Dalibor Čutura sa četiri gola.
Naš tim je nakon odrađenog posla čekao na ishod duela Španije i Poljske , koji je na našu sreću završen pobedom domaćina   33:22. Španci su tako osvojili prvo mesto u grupi i obezbedili put u London, gde će se sasvim zasluženo naći i naša reprezentacija.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.