Rukometaši Srbije se plasirali na Olimpijadu u Londonu

Izvor: NaDlanu.com, 08.Apr.2012, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Srbije se plasirali na Olimpijadu u Londonu

Rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u nedelju na Olimpijske igre u Londonu pošto je na kvalifikacionom turniru u Alikanteu zauzela drugo mesto iza Španije, a ispred Poljske i Alžira.

Konkurent Srbije za drugo mesto na turniru Poljska poražena je u nedelju uveče ubedljivo od Španije sa 22:33, pa će Srbija kao drugoplasirani tim putovati >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << u London.Srbija je izgubila u petak od Španije, potom igrala nerešeno sa Poljskom da bi u nedelju trijumfovala nad Alžirom 26:18. Posle pobede domaćina turnira nad Poljskom, Srbija je na osnovu bolje gol razlike zauzela drugo mesto.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.