Rudar ipak u finalu „Talenta“!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Feb.2013, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rudar ipak u finalu „Talenta“!

Zoran Jaćimović, rudar iz Požarevca, ipak će se naći u finalu šou-programa „Ja imam talenat“. Posle dozvole iz Londona da se broj finalista poveća, u velikom finalu u nedelju čućemo ponovo Zorana i njegov rudarski bluz i to, za sada, kao pridruženog člana plesne grupe “Kontinuum sving”.

Neobičan splet okolnosti doveo je do toga da Zoran Jaćimović, samouki muzičar, ipak nastupi u finalu u nedelju, 24. februara, >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << i to sa plesačima “Kontinuum sving” sa kojima je i bio u duelu trećeg polufinala, saznaje Blic.Žiri je tada stao na stranu plesača iz Niša, a odlučujući glas za njegovo ispadanje dao je Ivan Bosiljčić, koji je u nedelju, u poslednjem finalu izjavio da bi voleo da u finalu vidi Jaćimovića ponovo na sceni. O učešću Isidore Jovanović iz Niša u finalu još se veća, odluka će biti poznata uskoroKako sada stvari stoje, do nedelje se neće znati da li ćemo u velikom finalu gledati desetoro ili jedanaestoro takmaca za glavnu nagradu.Produkcija „Talenta“ juče je imala radni sastanak sa čelnicima RTS-a, na kojem su se razmatrale pojedinosti oko finala.- Za sada imamo 10 finalista, a Zoran Jaćimović će se takmičiti zajedno sa plesnom grupom “Kontinuum sving”. Još uvek nismo odlučili o Isidori Jovanović, ali je ona ujedno i jedini kandidat o kome se u tom smisli razgovara. Velike su šanse da u nedelju gledamo više od 10 finalista - kažu za “Blic” iz produkcije “Talenta”. Upravo je žiri prvi pokrenuo pitanje Isidore Jovanović, pevačice i zubne tehničarke iz Niša, izrazivši svoje žaljenje što nije stekla dovoljno glasova publike za plasman u finale, a radi se o vanserijskom talentu.Vođeni pitanjem ko je doneo konačnu odluku o tome koji takmičar i na koji način će biti vraćen u šou saznali smo da je „ovo želja žirija, a odluka produkcije“. Očigledno je da će borba za nagradu od 100.000 evra ove sezone biti više nego neizvesna.Blic

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Harmonikaši spremni za finale šou programa Ja imam talenat

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Feb.2013, 12:51

UGLJEVIK - Orkestar harmonika Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Ugljevika nastupiće u nedjelju, 24. februara, u finalu srpskog šou programa "Ja imam talenat", a za pripremu odlučujućeg nastupa dobili su 2.000 KM iz opštinskog budžeta, objavljeno je na zvaničnoj internet-stranici Ugljevika.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.