Rouz: Fudbaleri faza eksperimentisanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2020, 23:48

Rouz: Fudbaleri faza eksperimentisanja

Nakon povratka na treninge engleskih premijerligaša, fudbaler londonskog Totenhema Deni Rouz izjavio je da se fudbaleri tretiraju "kao laboratorijski zamorčići", prenosi Kronikl lajv.

Iako su treninzi ponovo počeli, šest fudbalera je tokom vikenda testirano pozitivno na korona virus zbog čega je prisutna velika zabrinutost za zdravlje i bezbednost igrača.

"Ljudi traže da se vratimo fudbalu, kao da smo laboratorijski zamorčići. Ovo je faza eksperimentisanja", ocenio je Rouz.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Deni Rouz: Fudbalere tretiraju kao zamorčiće

Izvor: RTS, 21.Maj.2020, 07:57

Nakon povratka na treninge engleskih premijerligaša, fudbaler londonskog Totenhema Deni Rouz izjavio je da se fudbaleri tretiraju "kao laboratorijski zamorčići", prenosi Kronikl lajv. . Iako su treninzi ponovo počeli, šest...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.