Ronija Vuda razvod će koštati 18 miliona dolara

Izvor: Blic, 31.Avg.2009, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronija Vuda razvod će koštati 18 miliona dolara



Roni Vud, gitarista legendarnih Rolingstonsa, upravo je u završnoj fazi razvoda. Vest o razvodu dolazi nakon što je nekoliko meseci punio naslovne strane tabloida zbog romantične veze sa 40 godina mlađom ruskom konobaricom Jekaterinom Ivanovnoj, koju je upoznao prošle godine u jednom londonskom klubu.



Iako je britanska štampa najavljivala da će to biti najskuplji u istoriji britanskih razvoda i da Vudova supruga Džo (53), bivša manekenka sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojom je poznati britanski muzičar bio 23 godine u braku, polaže pravo na polovinu njegovog imetka, ona će dobiti "svega" oko 18 miliona dolara, kao i kuću u londonskom predgrađu Kingston Vejlu.

Bogatstvo Ronija Vuda procenjuje se na više od 120 miliona dolara. Džo i Roni imaju dvoje dece, kćerku Liju, koja je nedavno postala mama i sina Tajrona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.