Romane, sad dreši kesu: Stiže Konte na pregovore!

Izvor: MozzartSport.com, 16.Maj.2017, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Romane, sad dreši kesu: Stiže Konte na pregovore!

Italijan spreman da razgovara o novom ugovoru i planovima za leto

Luda žurka na Stamford Bridžu završena je pobedu nad Votfordom rezultatom 4:3, ali i velike počasti Antoniju Konteu, kao čoveku koji je vratio osmeh u Zapadni London

Već sledećeg dana u domu novog šampiona Engleske prilično je radno. Naime, priprema se teren za početak pregovora koji bi mogli da odrede kompletan Čelsijev put >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u narednom periodu. Naravno, radi se o razgovorima Antonija Kontea i Romana Abramoviča oko novog ugovora.

Navijači Čelsija već su rekli svoje. Konte im je postao novi omiljeni lik na Bridžu i to su mu jasno stavili do znanja. U jeku priče da Inter pokušava da namami italijanskog stručnjaka ogromnim novcem Konte ipak želi da čuje šta ima da kaže ruski milijarder.

Gospodine Konte, ovo je za vas (FOTO)

Abramovič je spreman da Italijanu podigne primanja sa aktuelnih 7.700.000 evra i produži mu ostanak na Stamfordu (aktuelni ugovor ističe u junu 2019. godine). Ali, navodno njegov plan je da Ko​nteu ponudi između 10.000.000 i 11.000.000 evra. Inter je nedavno nudio prvo 12.000.000, a zatim i 15.000.000 evra.

Kako se nedeljama unazad vrti po ostrvskim medijima, Abramovič je spremio i oko 150.000.000 evra za pojačanja, ali će se u ovom slučaju verovatno voditi spor oko toga ko će voditi glavnu reč u prelaznom roku.

Prošlog leta bilo je mešovitih signala, pa su poteze naizmenično povlačili Konte i Abramovič sa svojim najbližim saradnicima. Tako je, na primer, na Stamford Bridž vraćen David Luiz, takođe kupljen i Miši Batšuaji, iako ni jedan, ni drugi nisu bili u Konteovim planovima. A i ne uklapaju se u njegov stil igre.

Biće zanimljivo videti da li će Abramovič pristati da stane u stranu i prepusti Konteu glavnu reč.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.