Rodri u Mančesteru, Simeone gleda ka Londonu?

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rodri u Mančesteru, Simeone gleda ka Londonu?

Argentinski stručnjak ne može zaustaviti odlazak svog igrača.

Deluje da je Gvardiola sa "Građanima" pošto-poto rešen da dovede veznog igrača Atletiko Madrida, Englezi će najverovatnije isplatit otkupnu klauzulu kako bi doveli igrača do kraja meseca.

Već smo pomenuli da bi u tom slučaju "Jorgandžij" pokušale saradnju sa mrskim, gradskim rivalima ali to nije jedina opcija, barem po pisanju španskog Mundo Deportiva.

Španci tvrde da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u slučaju gubitka Rodrija, Andrea Berta, sportski direktor Atletika, hteo da dovede Granita Džaku iz Arsenala!

Švajcarac je bio meta pomenutog Berte još iz dana kada je vezni igrač nosio dres Borusije Menhengladbah. Džaka je poznat kao nemilosrdan igrač, mada dosta dobija i opomena za to, ali bi svakako bio jeftiniji od Ljorentea iz Madrida.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.