Rijana dobila voštanu figuru u Londonu

Izvor: S media, 03.Okt.2011, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rijana dobila voštanu figuru u Londonu

Popularna pevačica Rijana ovekovečena je u najpoznarijem muzeju voštanih figura na svetu, londonskom "Madam Tiso".

Pevačica je najzad zaslužila svoju figuru u Londonu, pošto je u istoimenom američkom muzeju figuru dobila još prošle godine.

Pevačicina figura je prava atrakcija, pa zajedno sa figurama njenih koleginica Britni Spirs, Kajli Minog, Lejdi Gagom i >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ejmi Vajnhaus predstavlja najtraženiji eksponat proteklih dana, prenosi Blic.

Rijana je poznata po atraktivnim odevnim kombinacijama, a na opšte iznenađenje njena voštana figura je obučena u neuobičajeno dugu, crnu, elegantnu haljinu, kakve pevačica zaista retko nosi.

Pomenutu haljinu crvenokosa lepotica sa Barbadosa je nosila na prošlogodišnjoj finalnoj večeri britanskog rialitija "Iks Faktor".

Rijana kao plavuša u Vogu (FOTO)

Sto najboljih upotreba reči "fuck" (VIDEO)

- Oduševljeni smo što napokon imamo čast da "dočekamo" Rijanu ovde u Londonu - rekla je Liz Edvards, menadžerka "Madam Tiso" muzeja, i dodala da je interesovanje za londonsku Rijanu bilo neverovatno veliko, pa su čelnici muzeja odlučili da im izađu u susret. Za izradu figure bilo je potrebno četiri meseca i 200 hiljada dolara.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.