Retki Pagani superautomobil slupan u Londonu

Izvor: Autoportal.rs, 22.Feb.2015, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Retki "Pagani" superautomobil slupan u Londonu

Jedan od svega 25 ikada napravljenih primeraka italijanskog superautomobila doživeo je protekle nedelje bliski susret sa metalnog ogradom. Pogađajte ko je izvukao deblji kraj.

U sredu, oko podneva, u industrijskom delu Londona dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil Pagani "F" udario u metalnu ogradu. Prema rečima policije povređenih u incidentu nije bilo a uzrok nesreće još uvek nije poznat mada >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << nije teško pretpostaviti da je gotovo sigurno nezgodi kumovala prevelika brzina.

Primerak koji vredi oko 1.5 miliona evra jedan je od svega 25 Pagani "F" modela koji je italijanski proizvođač automobila ikad proizveo u kabriolet verziji. Vozač koji je bio za volanom nije vlasnik vozila jer je u trenutku nezgode automobil imao probne tablice.

Ova zver sa motorom zapremine 7.3 litara koja može da dostigne brzinu i do 340 na sat je pretrpela ogromnu štetu. Šasija od karbon-fibera nije dobro podnela udar pa će ovaj Pagani morati nazad u Italiju na popravku koja će sigurno koštati par stotina hiljada evra.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.