Rešenje za prečišćavanje vazduha Marquis Intelligence iz Beograda osvojilo prvu nagradu u ...

Izvor: PRObjave.com, 01.Dec.2022, 15:28

Rešenje za prečišćavanje vazduha Marquis Intelligence iz Beograda osvojilo prvu nagradu u ...

Prvu nagradu u kategoriji The Best In Tech za najbolje tehničko rešenje u hotelijerstvu u Londonu pripalo je kompaniji ReardonSmiths Architects, početkom novembra 2022. g., za obradu vazduha po zamisli i projektu Marquis Intelligence iz Beograda.

Ova srpska firma je za luksuzni The Beaumont hotel u Londonu, osmislilia, instalirala i pustila u rad sisteme za dodatnu obradu vazduha u centralnim sistemima ventilacije.

Montaža, podešavanje parametara rada i puštanje u rad instaliranih sistema vođeno je on line iz Beograda uz podršku proizvođača opreme Bioclimatic GmbH.

Tako je The Beaumont Hotel sa pet zvezdica u centru Londona, postao prvi hotel u UK pokriven sa naprednom tehnologijom za prečišćavanje vazduha baziranoj na DBD, Dielectric Barrier discharge. Primenjena oprema je primijum kvaliteta nemačke kompanije Bioclimatic GmbH sa kojom Marquis Intelligence saradjuje već skoro dvadeset godina.

Ista tehnologija će se primenjivati na proširenju hotela Providence Court, London, koje je trenutno u izgradnji, a koji je dizajnirao ReardonSmith Architects.

Detaljnije o dobijenoj nagradii i razlozima zašto je osvojena, možete pročitati preko ovog linka:
https://www.ekapija.com/news/3933272/tehnicko-resenje-za-preciscavanje-vazduha-srpske-firme-dobilo-prvu-nagradu-u-kategoriji
O kompaniji Marquis Intelligence
Marquis Intelligence je vodeći internacionalni integrator rešenja za prečišćavanje vazduha u zatvorenom prostoru, sa više od 30 godina direktnog tržišnog iskustva.
Marquis Commerce doo
Carice Milice 12
11000 Beograd
Tel: +381 11 30 34 567
Email: office@marquis.rs
Web: https://www.marquis.rs/
Kontakt:
Vladimir Janaćković
Funkcija: Prodaja
Tel: 011 303 4564
Email: vjanackovic@marquis.rs
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.