Real poslao nepristojnu ponudu u London!

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2019, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Real poslao nepristojnu ponudu u London!

Meta još jedna Zidanova opsesija...

Posle Pola Pogbe, Zidan ima još jednu opsesiju, i drugog zemljaka, N'Golo Kantea. Omaleni vezista Čelsija je bio predložen Madriđanima još dok je igrao u Francuskoj, ali je procenjeno da nije dovoljno atraktivan, pa je završio u Lesteru i kasnije Čelsiju.

Zidan veruje da Kante koji nije baš dobro igrao prošle sezone kod Sarija, zbog promene pozicije, predstavlja idealan dodatak veznom redu i da bi sa njim i Kazemirom u tandemu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tim bio mnogo čvršći.

Navodno, Real je spreman da ponudi stotinak miliona plus Džejmsa Rodrigeza za simpatičnog Kantea, ali će morati da čekaju leto.

Naime, još je neizvesno kako će se završiti žalba na suspenziju Čelsija i hoće li i januarski prelazni rok proteći bez njih, ali je teško verovati da bi Kante do juna mogao da napusti "Stamford Bridž".

Inače, Francuz nema ništa protiv da se preseli u Madrid, uz to Lampard navodno želi da dodatno podmladi tim, mada Kante ima 28 godina i sigurno još nekoliko sezona može da igra na vrhunskom nivou.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.