Razbuktava se narandžasta revolucija u Londonu (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbuktava se "narandžasta revolucija" u Londonu (foto)

Franku De Buru je ispunjena želja, mladi Holanđanin je predstavljen danas kao veliko pojačanje Kristal Palasa.

Prvo pojačanaje koje je presdtavljeno na 'Selharst Parku' ovog leta je Ruben Loftus-Čik, koji je stigao na pozajmicu iz Čelsija, a prva De Burova kupovina od kako je preuzeo kormilo 'Orlova' iz južnog Londona je njegov pulen kog je svojevremeno promovisao u prvotimca dok je vodio Ajaks.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
To je 20-godišnji defanzivac Žairo Ridevald, koji je potpisao petogodišnji ugovor.

Po vokaciji je štoper, to mu je primarna pozicija, mada je igrao tokom karijere i levog beka, a prošle sezone Piter Bos ga je forsirao na zadnjem veznom. Dakle, reč je o vrlo polivalentnom igraču.

Holandski 'Telegraf' je pre nedelju dana pustio u etar informaciju da je Ajaks pristao da proda svoje "dete" Kristal Palasu, danas je to ozvaničeno.

"Kopljanici" će inkasirati 7.9 miliona funti na ime transfera, a Ridevald će se svojim novim saigračima priključiti na pripremana u Hong Kongu.

Pomoćnik Franka De Bura, njegov brat blizanac Ronald, nedavno je izjavio da će njegov brat u Kristal Palasu neće napraviti grešku kao u Interu i da mu drugi neće stastavljati tim i dovoditi igrače, već će "gurati svoju priču" i da će forsirati "totalni" fudubal. Ta priča, tj. "holandizacija" je upravo počela sa Ridevaldom.

TRANSFER: The club announce that Jairo Riedewald has completed his transfer to #CPFC from @AFCAjax_EN#RiedewaldIsOurs pic.twitter.com/JjB2A6cUkx

— Crystal Palace F.C. (@CPFC) July 24, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.