Raste broj žrtava katastrofalnog požara u Londonu: Za sada 12 mrtvih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2017, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raste broj žrtava katastrofalnog požara u Londonu: Za sada 12 mrtvih!

Vatra i dalje tinja

Najmanje 12 osoba poginulo je u požaru koji je "progutao" višespratnicu u Londonu, saopštila je danas policija, navodeći da će broj nastradalih verovatno rasti.

Komandant policije Stjuart Kandi je novinarima rekao da je, prema dosadašnjim podacima, poginulo 12 ljudi i da će ovo biti "duga i složena operacija", kao i da se procenjuje da će broj žrtava biti i veći.

Više od 200 vatrogasaca i 40 vatrogasnih vozila satima se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << borilo da požar stavi pod kontrolu, preneo je Rojters, dodajući da požar ovakvog obima nije viđen generacijima u britanskoj prestonici.

Predstavnici vatrogasne službe su saopštili da u pojedinim delovima zgrade od 24 sprata još ima mesta gde tinja požar.

Kako se navodi, vatrogasci su uspeli da stignu do poslednjeg sprata.

Prethodno je objavljeno da su 74 osobe povređene.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.