Raspuštena porota na suđenju fudbalerima Brajtona

Izvor: Sportski Žurnal, 07.Feb.2013, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raspuštena porota na suđenju fudbalerima Brajtona

Porota nije uspela da donese presudu na suđenju četvorici fudbalera Brajtona optuženim za seksualni napad i voajerizam.
Porota u Londonu je raspuštena pošto nije mogla da odluči posle više od 25 sati zasedanja. Tužioci će verovatno tražiti novo suđenje.
Sudi se Entonu Rodžersu, sinu trenera Liverpula Brendana Rodžersa, njegovim saigračima Luisu Danku i Džordžu Barkeru, kao i Stivu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kuku, koji je napustio ovog drugoligaša da bi otišao u Bornmut.
Sva četvorica su negirala optužbe za seksualni napad i voajerizam u julu 2011. godine, dok su bili u noćnom provodu u Brajtonu.
Oni su navodno seksualno iskoristili nesvesno stanje jedne žene, a onda su je i fotografisali. Doneta je samo presuda da Dank nije kriv za voajerizam.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.