Ranijeri dovodi Kandrevu da pomogne Mitroviću

Izvor: B92, 30.Nov.2018, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ranijeri dovodi Kandrevu da pomogne Mitroviću

Menadžer Fulama Klaudio Ranijeri uveliko planira pojačanja za londonski klub.

Kako prenose ostrvski mediji italijanski stručnjak voljan je da angažuje krilnog napadača koji bi pomogao Aleksandru Mitroviću i ekipi u nastavku sezone.

Mitrović je najbolji igrač Fulama od starta, postigao je od sedam golova na 14 utakmica i Ranijeri želi da ga na neki način rastereti, ali i da nađe igrača koji bi ga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snabdevao loptama.

Izvori sa Apenina navode da je njegov izbor čini se pao na iskusnog Antonija Kandrevu, koji trenutno nosi dres Intera.

Ipak, Fulam nije jedini zainteresovan za 31-godišnjeg fudbalera. Klub sa "Krejven kotidža" će imati konkurenciju u Torinu, ali i Vulverhemptonu.

Kandreva ove sezone nema veliki minutažu u Interu, a na "Đuzepe Meacu" je stigao pre dve godine iz lacija za 22 miliona evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.