Radnik obezbeđenja aerodroma Hitrou švercovao kokain

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik obezbeđenja aerodroma Hitrou švercovao kokain

Radnik obezbeđenja na londonskom aerodromu Hitrou uhapšen je posle zaplene sedam kilograma kokaina zbog sumnje da je švercovao drogu, saopštili su zvaničnici.

Britanska Nacionalna agencija za kriminal saopštila je da je 30-godišnji muškarac uhapšen sa 37-godišnjim Kolumbijcem u toaletu na Terminalu 5 aerodroma Hitrou.

Državljanin Kolumbije uhapšen je neposredno po dolasku iz Bogote.

Još jedan muškarac je uhapšen na međunarodnim dolascima londonskog aerodroma, dok je četvrti uhapšen u svojoj kući u Londonu.

Sva četvorica osumnjičenih nalaze se na policijskom ispitivanju zbog trgovine drogom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Extra plata: Obezbeđenje Hitroua "uvozilo" kokain

Izvor: Mondo, 25.Nov.2017

Britanska policija je na aerodromu Hitrou u Londonu uhapsila pripadnika obezbeđenja aerodroma u toaletu sa sedam kilograma kokaina...Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock..Nacionalna agencija za kriminal saopštila je danas da je 30-godišnji muškarac iz Londona uhapšen u četvrtak. 23. novembra...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.