RUSKA BOGATA NASLEDNICA U CENTRU SKANDALA: Platila druga da opljačka njenog bivšeg muža, a evo šta se sve krije iza ove prevare (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2018, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUSKA BOGATA NASLEDNICA U CENTRU SKANDALA: Platila druga da opljačka njenog bivšeg muža, a evo šta se sve krije iza ove prevare (FOTO)

Marinika Smirnova, bivša Mis Rusije i naslednica čuvenog proizvođača ruske vodke, juče se pojavila na sudu u Londonu u vezi sa optužbama da je angažovala prijatelja da pokrade njenog bivšeg muža oligarha Sergeja Kapčuka, poznatog i kao Sergej Vindzor.

Kako se navodi, Smirnova je angažovala Robina Mareja (29), obezbedila mu lažna dokumenta na kojima piše da je sudski izvršitelj, a potom ga je poslala u kuću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog bivšeg muža u Kensingtonu da na prevaru uzme određene predmete.

Evropa USTALA PROTIV Amerike: Francuzi neće poštovati sankcije Iranu, ne treba im "trgovinski policajac"

Kako je rečeno na sudu, Marej je ukrao dva računara, televizor, sat, štampač i audio-rekorder ukupne vrednosti 2.000 funti.

- Optuženi su skovali plan da uzmu novac od gospodina Vindzora. Gospodin Marej je otišao u njegovu kuću sa još jednim čovekom kojeg nismo uspeli da pronađemo i pretvarao se da je sudski izvršitelj. Tvrdio je da je iz Vrhovnog suda. Rekao je: "Dajte nam vaše stvari." Gospodin Vindzor je bio sumnjičav, jer nije dobio nikakvu potvrdu o predmetima koje su uzeli i pretili su mu da će ga deportovati ako ne plati dug za alimentaciju. Narednog dana, neko je pozvao gospodina Vindzora sa nepoznatog broja i tražio da mu kaže kada će Mariniki Smirnovoj isplatiti novac koji joj duguje za alimentaciju. Taj broj nas je doveo do Mareja -  rekao je tužilac.

Here we go again 😘 #marbella #marinika #love на пути в Марбелью! Как же можно было подрезать мне ножки ?!!!! ❤️and more to follow 🔜

A post shared by marinikasmirnov (@marinikasmirnov) on Aug 21, 2017 at 3:37pm PDT

Pratite nas i na našem instagramu SrbijaDanas.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.