ROBI VILIJAMS OSTAJE U TEJK DETU?

Izvor: Kurir, 29.Mar.2011, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ROBI VILIJAMS OSTAJE U "TEJK DETU"?

LONDON - Vođa pop sastava "Tejk Det" Gari Barlou nagovestio je da bi Robi Vilijams mogao da učestvuje u snimanju novog albuma te grupe.

Kada se Vilijams 2010. vratio "Tejk detu" 15 godina nakon što je napustio taj sastav, najavljeno je da će s nekadašnjim kolegama učestvovati u snimanju jednog albuma i da će sa njima ići na turneju.

Album "Progress" izdat je u novembru 2010. i to je od 1995. prvi album "Tejk >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << deta" na kojem peva i Vilijams. Turneja "Progress" počeće 27. maja koncertom u engleskom gradu Sanderlandu i obuhvatiće 36 nastupa u Evropi.

"Naš san se ostvaruje. Na početku smo rekli da će to biti samo jedan album, ali sad ponovo pišemo i ne znamo šta će od toga ispasti", rekao je Barlou, koji je, međutim, dodao da Vilijams "i dalje očajnički želi da bude solo izvođač".

"A mi sasvim dobro možemo da postojimo kao četvorka", naveo je Barlou.

Jedan od pevača grupe Mark Oven istakao je da nije bilo nesuglasica koje bi mogle da dovedu do ponovnog odlaska Vilijamsa, kao što je bio slučaj 1995. "Mi smo ekipa - trenutno 'Tejk det' čini pet ljudi", rekao je Oven.

"U početku je situacija bila osetljiva, ali sada to nije slučaj."

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.