RIJANA UŠLA U ISTORIJU BRITANSKIH TOP LISTA (VIDEO)

Izvor: Kurir, 10.Jan.2011, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIJANA UŠLA U ISTORIJU BRITANSKIH TOP LISTA (VIDEO)

LONDON - Zvezda R&B Rijana ušla je u istoriju britanskih top lista pošto je postala prvi ženski solo izvođač koji je pet godina zaredom imao singlove na prvom mestu najprodavanijih numera, objavio je Bi-Bi-Si njuz.

Pevačici sa Barbadosa, koja je prodala više od 25 miliona ploča u svetu, to je pošlo za rukom kad se njena pesma "What's My Name" popela sa drugog na prvo mesto, saopštila je zvanična kompanija koja prati britanske top liste.

Poslednji solo umetnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koji je postigao takav uspeh bio je Elvis Prisli, koji je imao pesme na prvom mestu svake godine, od 1957. do 1963.

Rijanin album "Loud" je takođe na prvom mestu britanskih lista, što je drugi put u njenoj karijeri da je na prvom mestu lista i singlova i albuma.

Prvi put je to bilo 2007. godine, sa albumom "Good Girl Gone Bad" i singlom "Umbrella" koji su istovremeno dominirali top listama.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.