RAZOBLIČENO LICEMERJE LONDONA! Zaharova oštro reagovala na postupke Velike Britanije: Neće moći da izbegnu odgovornost..

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 19:21

RAZOBLIČENO LICEMERJE LONDONA! Zaharova oštro reagovala na postupke Velike Britanije: "Neće moći da izbegnu odgovornost.."

Snažna reakcija Moskve na postupke Londona.

Nove sankcije, koje je Velika Britanija uvela protiv jednog broja ruskih državljana i organizacija, manifestacija su otvorenog licemerja koje je postalo obeležje spoljne politike Londona, saopštila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

- Otvoreno neprijateljske akcije Londona smatramo novom manifestacijom neskrivenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << licemerja koje je postalo obeležje britanske spoljne politike - istakla je Zaharova.

Ona je naglasila da nikakve „sankcione groznice“ neće pomoći Londonu da utiče na suverenu politiku Rusije.

- Ciljevi i zadaci specijalne vojne operacije će u potpunosti biti realizovani - poručila je Zaharova.

Kako je dodala, britanska municija i rakete sakate i ubijaju ukrajinsku decu koju London navodno „štiti“.

- Pokazujući lažnu 'brigu o deci', London sa neviđenim cinizmom nastavlja da isporučuje smrtonosne sisteme naoružanja kijevskom režimu, koji ih koristi za granatiranje civila i civilne infrastrukture u Donbasu, Zaporoškoj i Hersonskoj oblasti, na Krimu i u drugim ruskim regionima.

Municija i rakete koje isporučuje Velika Britanija ubijaju i sakate decu, prave od njih siročad, tu istu decu koju navodno 'štiti'. To London čini saučesnikom u tim i drugim zločinima kijevskog režima i on neće moći da izbegne odgovornost - kazala je Zaharova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.