Putnicima besplatna vožnja zbog tehničke greške

Izvor: B92, 03.Jan.2016, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putnicima besplatna vožnja zbog tehničke greške

London -- Građani Londona koji putuju autobusima i metroom dobili su besplatnu vožnju zbog tehničke greške u Ojster sistemu karti za gradski prevoz.

Budući da su elektronski čitači karata zakazali, putnici ulaze u metro nakon što im zaposleni podignu rampu da prođu a u autobuse uz dozvolu vozaca, prenosi AFP.

"Od jutros imamo tehničke probleme sa čitačima Ojster karata pa putnici ne mogu da ih registruju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prilikom izlaska ili ulaska," navela je londonska saobraćajna kompanija na zvaničnom tviter nalogu.

"Radimo na otklanjanju kvara a putnicima omogućavamo da putuju autobusima i metroom," navela je kompanija Transport za London.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.