Pulišić i zvanično igrač Čelsija

Izvor: RTS, 02.Jan.2019, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pulišić i zvanično igrač Čelsija

Kristijan Pulišić novi je igrač londonskog Čelsija, koji je za njega platio 64 miliona evra Borusiji iz Dortmunda.
Amerikanac Kristijan Pulišić novo je pojačanje Čelsija. Klub sa "Stamford bridža" platio je 64 miliona evra Borusiji iz Dortmunda za mladog krilnog napadača.

Pulišić će do kraja sezone igrati za "milionere" kao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pozajmljen igrač, dok će se "plavcima" pridružiti na leto.
Za mlađe kategorije reprezentacije SAD Pulišić je odigrao 62 utakmice i postigao 50 golova, dok je za seniorski tim Amerike nastupio 23 puta i postigao devet golova.
Pulišić je u septembru napunio 20 godina.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kako je Čelsi ocenio Pantića, šta sledi na leto?

Izvor: Sportske.net, 02.Jan.2019

Mladi vezista Partizana je pod budnim okom ljudi sa ''Stamford Bridža''...Povratak pre godinu i po u Partizan bio je pravi potez i za klub iz Humske, ali i za samog Danila Pantića, koji je ''oživeo'' karijeru i potvrdio svoje velike mogućnosti...On je u Partizanu kao pozajmljen igrač Čelsija, ta...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.