Izvor: RTS, 23.Feb.2021, 07:42

Pukla vodovodna cev – otvorila se rupa kod Beograđanke, propao autobus

Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev u Ulici kralja Milana kod Beograđanke, gde se otvorila velika rupa na asfaltu u koju je upao autobus sa linije 31.
Autobusi sa linija 22A i 31 saobraćaju izmenjenom trasom prema Studentskom trgu, a linija 29 je skraćena do Slavije.

Od Resavske do Londona obustavljen je saobraćaj u oba smera.
Voda je isključena pa će potrošači ovih i okolnih ulica biti bez vode do otklanjanja kvara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Brzom reakcijom dežurnih ekipa zaustavljeno je isticanje vode i smanjena eventualna šteta.
Sve raspoložive ekipe su na terenu i otklanjaju kvar, saopšteno je iz JKP Beogradski vodovod i kanalizacija.
Kako se navodi u saopštenju tog gradskog preduzeća, očekuje se da radovi budu završeni oko 16 časova.
Do tada će bez vode biti potrošači u Ulici kralja Milana, od Svetozara Markovića do Dragoslava Jovanovića, Terazije, od Dragoslava Jovanovića do Prizrenske, Dečanskoj, i na Trgu Nikole Pašića. U okolnim ulicama biće umanjen pritisak vode.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pukla cev – otvorila se rupa kod Beograđanke, obustavljen saobraćaj

Izvor: N1 televizija, 23.Feb.2021

Oko 3 sata posle ponoći pukla je vodovodna cev i otvorila se velika rupa na asfaltu u Ulici kralja Milana kod Beograđanke u koju je autobus sa linije 31 propao. eporterka N1 javlja da je zatvoren za saobraćaj potez od Slavije ka Terazijama i obratno, ali da su sve poprečne ulice prohodne. Gužve...

Nastavak na N1 televizija...

Obustavljen saobraćaj u Ulici kralja Milana zbog pucanja vodovodne cevi

Izvor: Danas, 23.Feb.2021

Saobraćaj u delu Ulice kralja Milana kod Beograđanke obustavljen je jutros u oba smera, zbog radova na popravci vodovodne cevi koja je pukla u toku noći pa se od velike količine izlivene vode otvorila velika rupa u asfaltu.

Nastavak na Danas...

Saniran kvar u Kralja Milana

Izvor: RTS, 23.Feb.2021

Ekipa JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" sanirala je kvar na vodovodnoj mreži u Ulici kralja Milana. . Noćas je oko tri sata posle ponoći pukla vodovodna cev u Ulici kralja Milana kod Beograđanke, gde se otvorila velika rupa na asfaltu u koju je upao autobus sa...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.