Pucnjava u Londonu: Povređene 4 osobe, među njima i DETE

Izvor: Večernje novosti, 04.Jun.2020, 08:54

Pucnjava u Londonu: Povređene 4 osobe, među njima i DETE

Četiri osobe upucane su u severnom delu Londona, a za sada zbog toga niko nije uhapšen Četiri osobe upucane su u severnom delu Londona, a za sada zbog toga niko nije uhapšen, saopštila je danas britanska policija.Incident se dogodio u sredu u 21.45 po lokalnom vremenu, a među povređenima je i jedno dete, prenosi Rojters.Za sada se ne zna mnogo o napadu, a istraga je u toku.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PUCNJAVA U LONDONU: Povređene četiri osobe, među njima i jedno DETE

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020

Za sada se ne zna mnogo o napadu, a istraga je u toku...Četiri osobe upucane su u severnom delu Londona, a za sada zbog toga niko nije uhapšen, saopštila je danas britanska policija...Incident se dogodio u sredu u 21.45 po lokalnom vremenu, a među povređenima je i jedno dete, prenosi Rojters.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.