Prva rs. poklanja karte za premijeru baleta „Zimska bajka“ Kraljevske opere iz Londona

Izvor: Prva.rs, 23.Apr.2014, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva rs. poklanja karte za premijeru baleta „Zimska bajka“ Kraljevske opere iz Londona

Premijeru baleta, koji se igra u Londonu, pratiće po prvi put UŽIVO publika u Srbiji, ali istovremeno i publika u više od 900 pozorišta u 32 zemlje, što znači ukupno preko 20 000 gledalaca. Scenografija, kostimi i fantastični nastup velikih internacionalnih umetnika oživeće na bioskopskom platnu zahvaljujući kvalitetu visoke rezolucije. U pauzama, gledaoci će imati priliku da zavire u dešavanja iza scene i čuju izjave glavniih protagonista
Balet “Zimska bajka” zasnovan je na Šekspirovoj misterioznoj priči o ljubomori, griži savesti, pokajanju i pomirenju. A iza spektakla stoji eminentni koreograf Kristofer Vildon, kao i autorski tim priznatog baletskog ostvarenja „Alisa u zemlji čuda“.
Prva.rs vas vodi na ovaj jedinstveni događaj.
Prvih pet posetilaca sajta koji se i danas, u petak, 25. aprila prijave na mail poklon@prva.rs , ostave svoje podatke (ime i prezime) i tačno odgovore na pitanje – u kom bioskopu će beogradska publika pratiti balet “Zimska bajka”, dobijaju po dve ulaznice.
Da podsetimo, juče i prekjuče su besplatne ulaznice za balet "Zimska bajka“ dobili:
1. Ljiljana Stefanović
2. Nataša Marković
3. Aleksandra Stanković
4. Dušanka Medić Krajačić
5. Marija Stojićević
6. Loreta Relić
7. Snežana Tatljak Nikolić
8. Katarina Šubert
9. Ivan Janković
10. Snežana Jovanović

Dobitnici mogu preuzeti ulaznice na dan prenosa pola sata pre početka na info pultu ispred Velike dvorane Sava centra.
Beogradska publika će i ubuduće imati mogućnost da prati repertoar slavne Kraljevske opere iz Londona, kroz prenose UŽIVO u visokoj rezoluciji. Tako će već u junu moći da uživa u prenosu opere „Manon Lesko“.
Više o projektu „Bioskop UŽIVO“ koji su omogućili Prva televizija, TGI, Britanski savet, kao i o sezoni 2013/2014 Kraljevske opere (ROH) saznajte OVDE.
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.