Prodaje se tvrđava koju Napoleon nije uspeo da osvoji (FOTO)

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jun.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje se tvrđava koju Napoleon nije uspeo da osvoji (FOTO)

Nerovatno utvrđenje koja se nalazi u Velsu trenutno je na oglasu za prodaju i može da se kupi za pola miliona dolara.

Kako prenose britanski mediji, sa tim novcem ne biste mogli da kupite ni jednosoban stan u Londonu, i napominju da je "cena toliko povoljna da ljudi ne mogu da poveruju".

Ovo pravo istorijsko zdanje je bilo deo čitavog niza tvrđava napravljenih da brane Britaniju od Napoleona III, a izgrađena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je između 1850. i 1853. godine.

Ono je trenutno u privatnom vlasništvu i prvobitno je stavljeno na prodaju po ceni od 150.000 funti.

Sastoji se od tri sprata sa spiralnim stepeništem, ima puno soba i nestvaran pogled.

Dugo godina je napuštena, a njen prodavac kaže za britanski "Metro" da ova lokacija ima "neverovatnu mogućnost za razvoj".

Британский остров-крепость Stack Rock-Fort выставлен на продажу https://t.co/BEUZf4CX5o pic.twitter.com/fooIHfLMSO— Техкульт (@TechCult_ru) June 11, 2018

http://t.co/XgoavxwpfD #PieceRegen appointed to find new future for the magnificent Grade II* listed Stack Rock Fort! pic.twitter.com/EtARkzxoJf— Trebbi (@TrebbiFamily) June 15, 2015

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.