Princ Vilijam ljut: Opet

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 18:01

Princ Vilijam ljut: "Opet"

Princ Hari je nakratko posetio svog bolesnog oca u Londonu. Međutim, nije se našao sa svojim bratom princom Vilijamom i princezom od Velsa Kejt Midlton.

Prema kraljevskom stručnjaku Ingrid Sjuard, princ Vilijam je uznemiren zbog susreta svog brata Harija i oca kralja Čarlsa i otkriva kakva je bila njegova reakcija na Harijevu posetu.

Govoreći za San, prema NY Postu, Sjuard tvrdi: "Vilijam je uzrujan što je Hari opet izabrao da ovu posetu svom ocu iskoristi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kao PR."

Ingrid Sjuard je takođe razmatrala mogućnost pomirenja između braće rekavši: "Što se tiče Vilijama, on ne želi da razgovara sa Harijem dok se ne izvini za godine nepristojnosti i ružne reči koje je uputio njemu i njegovoj ženi Kejt Midlton."

U međuvremenu, insajderi bliski vojvodi od Saseksa tvrde da je Hari rekao da bi "rado prihvatio priliku da vidi svog brata", ali nažalost do toga nije došlo, piše geo.tv.

Prema Independentu, princ Vilijam će preuzeti dužnosti kralja dok se on oporavlja i dok se ne završe sve pretrage vezane za njegovu bolest.

Vilijam i njegova porodica provode vreme u svom domu u Norfolku Anmer Hol, koji se nalazi na kraljevom imanju Sandringem.

Princ se još uvek oporavlja od šoka i brine se o svojoj ženi, Kejt Midlton, koja je nedavno imala operaciju abdomena.

"U ovakvim trenucima, to je podsetnik da je on, osim što je budući kralj, i ljudsko biće. On se sada suočava sa promenom i razmišlja o stanju svog oca. Kada dođe vreme na to da preuzme očevu ulogu tada će o tome razmišljati“, rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za "Tajms".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.