Princ Rima je naslednik Monćija!?

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2019, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Princ Rima" je naslednik Monćija!?

Živa legenda Rome blizu preuzimanju nove dužnosti na "Olimpiku".

Frančesko Toti je od povlačenja iz igračkog života dobio zvanje klupskog direktora koju je obavljao najviše u mlađim selekcijama Rome.

Međutim, zbog sve izvesnijeg odlaska Monćija u prestonicu Londona gde bi trebao da nasledi Svena Mislintata na funkciji sportskog direktora, nekadašnja '10'-tka "Vučice je blizu "unapređenju".

Čelnici rimskog kluba razmatraju Totija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao partnera Frederika Masare, koji bi tako zajedničkim snagama pokušali da nadomeste odlazak Španca u Arsenal.

Sam Toti je imao prilike da sarađuje sa Monćijem dve godine tako da se može reći da je "ispekao zanat" i spreman za novo poglavlje u Romi.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.