Princ Hari hitno došao do oca pa opet odbačen: Evo gde je proveo noć

Izvor: B92, 07.Feb.2024, 09:48

Princ Hari hitno došao do oca pa opet odbačen: Evo gde je proveo noć

Princ Hari došao je u London kako bi posetio oca, kralja Čarlsa, koji boluje od raka. Tokom boravka odseo je u hotelu, umesto u nekoj od rezidencija.

Vojvoda od Saseksa prešao je više od 9.000 kilometara od svoje kuće u Kaliforniji do Londona kako bi posetio oca, a susret je trajao samo 45 minuta.

Nakon toga, Hari nije proveo noć ni u jednoj od kraljevskih rezidencija, a veruje se da je umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga odseo u luksuznom hotelu, piše Daily Mail.

Hari bi "rado prihvatio" da se vidi sa svojim bratom Vilijamom, ali to se najverovatnije neće dogoditi, piše Daily Mail i navodi da bi zajednički prijatelj, Mark Dajer, možda mogao da ih spoji.

Princ Vilijam je trenutno fokusiran na oporavak svoje supruge Kejt Midlton, nakon abdominalne operacije.

Ne očekuje se da će dugo ostati u poseti i trebalo bi da se vrati u svoju kuću u Montesitu u Kaliforniji koju deli sa suprugom Megan Markl i dvoje dece, Arčijem (4) i Lilibet (dve godine).

Pretpostavlja se da će se vojvoda pridružiti Megan u Kanadi sledeće nedelje, na događaju koji će obeležiti godinu dana do Igara Invictus u Vankuveru i Visleru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.