Princ Hari muvao članicu sastava Pusiket

Izvor: Glas javnosti, 20.Feb.2013, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari muvao članicu sastava Pusiket

Princ Hari (28) nedavno je u jednom poznatom londonskom noćnom klubu proveo veče sa članicom grupe Pusiket dols koju je sve vreme grlio i mazio.

Kako tvde gosti kluba, Hari se nije odvajao od Ešli Roberts (31). On je u klubu zauzeo VIP separe i celu noć plaćao pića prijateljima i zgodnim devojkama, među kojima je bila i članica grupe Pusiket dols. Hari je plesao sa Ešli, grlio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je i nežno joj šaputao na uho.

"Bio bi najsrećniji kad bi Ešli pristala da ode na drugi sastanak na mirnije i romantičnije mesto", kažu prinčevi prijatelji.

Otkad se vratio iz vojne misije iz Avganistana, Hari se neprestano zabavlja.

Agencije/24.sata

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.