Princ Hari: Vilijam i Kejt su klasični idealni par

Izvor: Blic, 31.Mar.2011, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Hari: Vilijam i Kejt su klasični idealni par

LONDON - Princ Hari, koji je blizu Severnog pola radi ekspedicije sa ranjenim veteranima, nije želeo da razgovara o drugim temama, uključujući predstojeće venčanje njegovog brata Vilijama sa Kejt Midlton. On se, međutim, ipak malo otvorio. Hari: Moj brati je pravi srećnik

"To je velika stvar. To nije obično venčanje. To je bila stvarno velika odluka za njega da dovede Kejt u porodicu", rekao je Hari, prenosi "USA tudej".

Hari je istakao da se raduje što >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će Midltonova ući u njihovu porodicu.

"Ona je fantastična devojka, stvarno jeste, moj brat je pravi srećnik. I ona je veoma srećna što je pronašla mog brata. Njih dvoje su klasični idealni par", rekao je Vilijamov mlađi brat.

Hari, koji će biti Vilijamov kum na ceremoniji 29. aprila, ponovio je da još nije počeo da piše svoj govor.

Idealni par: Princ Vilijam i Kejt Midlton

"Radim na tome zajedno sa dvoje njegovih prijatelja, pa ću izvući neke šale. Imaću nekoliko priča. Mislim da će i moja baka biti tamo pa ću morati da pažljivo biram, što bi se reklo. Ljudi će saznati za dobre stvari i loše stvari kroz koje je prošao otkako je bio klinac", naveo je mlađi sin princa Čarlsa.

Hari, međutim, nije želeo da kaže ko će mu biti pratilja na ceremoniji.

"To nije moje venčanje. Samo ću biti tamo", istakao je on.

Povezane vesti: Vilijam se ženi u uniformi Princ Hari zaronio u ledeni Arktički okean Pogledajte grafiku: Mesto na svadbi godine za 100.000 funti Pazarite audio snimak venčanja princa Vilijama Venčanje princa Vilijama košta Britaniju

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.