Princ Filip izašao iz bolnice

Izvor: B92, 24.Dec.2019, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Filip izašao iz bolnice

Princ Filip, suprug britanske kraljice Elizabete Druge, pušten je danas, na Badnji dan, iz londonske bolnice, gde je proveo četiri dana.

Vojvoda od Edinburga, kako glasi zvanična titula princa Filipa (98), izašao je iz bolnice "Kralj Edvard VII" i ušao u automobil kojim je odvezen, javio je Rojters.

Princ Filip je u bolnicu primljen u petak zbog, kako je saopštila Bakingemska palata, mera predostrožnosti. Britanska kraljica i princ Filip su u braku već 72 godine.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Britanski princ Filip napustio bolnicu uoči Božića

Izvor: Beta, 24.Dec.2019

Britanski princ Filip, suprug kraljice Elizabete druge, izašao je danas iz bolnice u Londonu gde je bio primljen na nekoliko dana iz predostrožnosti.Kako se očekuje, 98-godišnji princ Filip pridružiće se kraljevskoj porodici na proslavi Božića na njihovom imanju u Sandringemu u istočnoj Engleskoj.Televizijski...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.