Princ Albert od Monaka: Žao mi Vengera...

Izvor: Sportal.rs, 26.Feb.2015, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Albert od Monaka: Žao mi Vengera...

Najpoznatiji navijač Fudbalskog kluba Monako Princ Kneževine Albert, bio je potpuno oduševljen igrom i pobedom koju su postigli učenici Leonarda Žardima protiv Arsenala u Londonu u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

Monako je zabeležio veliki trijumf rezultatom 3:1 i širom otvorio vrata četvrtfinala elitnog takmičenja.

- Kakva utakmica! - uskliknuo je Princ Albert od Monaka, posle meča koji je posmatrao iz lože "Emirejtsa".

- Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << veliko veče. Iskreno, ne bih se nikad kladio na ovakav rezultat. Sjajan je bo meč, pun tempa, borben, pravi... Podsetio me na neke naše dobre godine. Pre meča sam rekao da bi remi bio sjajan rezultat za nas, čak sam i rekao Vengeru "Imaj obzira prema nama", na šta mi je on odgovorio da ne računam na to. Venger je veliko ime Monaka, pa mi ga je sada malo i žao. U revanšu ćemo mu prirediti toplu dobrodošlicu.

(Foto: Beta/AP/Matt Dunham)
Pogledaj vesti o: London,   Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.