Izvor: Radio 021, 08.Mar.2021, 21:32

Preminuo vlasnik "London paba" Milan Subašić

Vlasnik jednog od poznatijih novosadskih lokala, "London paba", Milan Subašić preminuo je danas.

Subašić je preminuo od kovida-19.

Lokal u Ulici Laze Telečkog, poznat po živim svirkama, otvorio je 1996. godine.

Prvo se zvao "Verdi", potom promenio naziv u "London klub", da bi 2003. godine dobio današnje ime.

- Kada sam počinjao nedostajalo je ugostiteljskih objekata u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Ulici Laze Telečkog. U tom delu postojao je "Piping" u dvorištu Kulturnog centra Novog Sada i jedna kafana na početku Laze Telečkog, iz koje je kasnije nastao "Martas pab". "Verdi" je zapravo bio dnevni lokal, gde su mladi dolazili na kafu, čaj, a uveče su bile svirke – pričao je o tim počecima Subašić za portal Moj Novi Sad pre tri godine.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.