Preminula pevačica grupe Krenberis

Izvor: VOA, 15.Jan.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminula pevačica grupe "Krenberis"

Pevačica irskog rok benda “Krenberis”, Dolores O'Riordan, preminula je u 46. godini. U saopštenju njenog izdavača navodi se da je O'Riordan iznenada preminula u Londonu, gde je boravila zbog snimanja. Uzrok smrti još nije poznat. Bend “Krenberis” stekao je popularnost 1990-tih, hitovima “Linger” i “Zombie”, a prodao je više od 40 miliona albuma. Prošle godine grupa je objavila datume za turneje u Evropi, Velikoj Britaniji i SAD, ali je u maju otkazan veći dio koncerata u evropskim zemljama zbog zdravstvenih problema pevačice. Dolores O'Riordan imala je sina i dve ćerke.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminula Dolores O’Riordan

Izvor: SEEcult.org, 16.Jan.2018, 04:25

Pevačica irske grupe Krenberis (The Cranberries), Dolores O'Riordan, iznenada je preminula 15. januara u 47. godini u Londonu, saopštio je njen izdavač. Dolores O'Riordan boravila je u Londonu zbog kraćeg snimanja, a uzrok smrti nije saopšten. Policija je, kako je preneo BiBiSi, saopštila da je...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.