Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2017, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijeršip: Remi Čelsija, Lester tone sve dublje

LONDON– Lider engleskog fudbalskog prvenstva Čelsi nedjelju je odigrao 1:1 na gostovanju kod Burnlija.

Gosti iz Londona poveli su u 7. minuti preko Pedra, a u 24. zabio je Brejdi :1, što će se pokazati i konačnim rezultatom.

Nakon dvije trećine odigranog prvenstva Čelsi uvjerljivo prvi sa 60 bodova, 10 više od najbližih pratilaca Totenhema i Arsenala.

U drugom nedjeljnom susretu Svonsi Siti je na svom terenu s 2:0 bio bolji od Lester >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Sitija.

Aktuelni prvaci nakon novog poraza nalaze se u izuzetno teškoj poziciji. Lester je na 17. mjestu s 21 bodom, jednim više od Hala koji se nalazi ispod crte.

Tim Klaudija Ranierija mogao bi postati tek drugi tim u istoriji engleskog fudbala koji je nakon osvojenog prvenstva ispao u nižu ligu. To je do sada "uspjelo" samo Mančester Sitiju prije tačno 80 godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.