Premijer: Žigić dao gol Arsenalu!

Izvor: Sportal.rs, 16.Okt.2010, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer: Žigić dao gol Arsenalu!

Čekao je Nikola Žigić i dočekao "pet minuta" u Birmingemu. Prvi put mu je menadžer Aleks Mekliš ukazao priliku od starta, a Srbin je opravdao ukazano poverenje golom koji je postigao na gostovanju u Londonu, u duelu protiv favorizovanog Arsenala! Žigić je u svom stilu, udarcem glavom, zatresao mrežu tobdžija u 33.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Prvenac Žigića, novi kiks Junajteda

Izvor: B92, 16.Okt.2010

Nikola Žigić postigao je prvi gol za Birmingem u karijeri u porazu 2:1 od Arsenala, dok je Mančester Junajted odigrao 2:2 sa VBA u osmom kolu Premijer lige...Junajted je kod kuće vodio sa 2:0 na poluvremenu, ali je posle dve loše reakcije odbrane sa golmanom Van der Sarom na čelu ispustio trijumf....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.